SKIRO ŠOLA

Freestyle Skiro je najnovejši izmed športov, začel se je šele na prelomu tisočletja. Kljub temu, je med mladimi najbolj popularen pripomoček za začetek freestyle športov. Z desko, na kateri stojimo in krmilom, je nekakšen hibrid med rolko in BMXom.

Pridruži se naši Skiro šoli in se pod vodstvom izkušenih vaditeljev nauči vse od zavojev v rampah do težjih trikov, kot so briflip, lip slide, buttercup...

Preveri urnike in skupine!

Skupine in urniki

Začetniki

6+, brez predznanjaPON 15.45 - 17.15SRE 17.15 - 18.45SOB 10.30 - 12.00

Skupina za vse skiro navdušence, ki bi se radi suvereno spuščali po skateparku in osvojili osnovne veščine na freestyle skiroju! Na začetku se otroci seznanijo s pravili varnosti v skateparku in pod budnim očesom izkušenih učiteljev nadaljujejo z učenjem samostojne vožnje po krivinah ter pravilne tehnike osnovnih trikov.

Nadaljevalci

8+, s predznanjemSRE 15.45 - 17.15PET 15.45 - 17.15SOB 9.00 - 10.30

Nadaljevalna skupina je namenjena posameznikom, ki so predhodno že obiskovali tečaje pri nas oz. imajo že osvojene osnovne veščine na skiroju (stabilen položaj med vožnjo, samostojna vožnja po skateparku, osnovni triki) ter poznajo in upoštevajo bonton vožnje v skateparku. Poudarek je na izboljšavi tehnike in obvladovanju rekvizita, nadgradnji trikov in učenju zahtevnejših prvin.

Napredni

10+, z naprednim predznanjemSRE 18.45 - 20.15PET 17.15 - 18.45

Ta skupina je namenjena naprednim skirojarjem, ki so predhodno že obiskovali tečaje pri nas oz. so vešči v samostojni varni vožnji po večjih krivinah, pri tem upoštevajo varnost in bonton v skateparku, imajo osvojeno pravilno tehniko osnovnih trikov in znajo tudi že nekaj zahtevnejših. Na tečajih ob spremstvu izkušenega učitelja utrjujejo svoje znanje na skiroju in se seznanijo s pravilno izvedbo novih, zahtevnejših prvin.

Oprema

Športna oblačila in obutev, čelada, ščitniki (za kolena in komolce, po želji rokavice) in freestyle skiro. Zaželeno je, da otroci prinesejo svojo opremo, v nasprotnem primeru pa je mogoča izposoja po predhodnem dogovoru in ob upoštevanju objavljenega cenika.